LL20

Nieuwe tijden vragen nieuwe concepten

Bouw.

Goede kwaliteit,
oog voor details en samenwerking.

Interieur.

Maatwerk interieur
dat aansluit bij uw identiteit.

D&D.

Design en ontwikkeling in de bouw en interieurbouw. Begeleiding van idee tot realisatie.

Bouw.

LL20 ontwikkelt en realiseert bouwprojecten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Van aanbouw tot nieuwbouw. Wij realiseren uw projecten op basis van eigen ontwerp of samen met een architect. Met oog voor detail en kwaliteit bouwen wij uw project op een hoog afwerkingsniveau. Maar niet alleen de afwerking is belangrijk. Binnen korte tijd zijn passieve woningen de norm in nieuwbouw. Door het toepassen van prefab houtskeletbouw kunnen wij slanke constructies opbouwen met hoge isolatiewaarde. Het systeem is uitermate geschikt voor luchtdicht bouwen. Dit is een vereiste voor een optimale toepassing van duurzame installatietechniek. In de verbouw en renovatie leggen wij onze klanten de keuzes voor om te verduurzamen en maken wij gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen. Ons vakkundig personeel en een selecte groep van onderaannemers en partners zorgen voor mooie projecten.

Interieur.

Wij ontwerpen en ontwikkelen interieur en concepten op basis van uw ideeën. Interieur dat aansluit bij uw identiteit en tijdloos is. Eén maatwerk interieur is de finishing touch van uw bouwproject. Voor uw restaurant, winkel of kantoor is het de mogelijkheid om uw identiteit en product in de juiste beleving te benadrukken. Wij zorgen voor een uniek interieur dat echt bijdraagt aan wie u bent.

D&D.

Vastgoed.

Wij realiseren niet alleen, maar bedenken, ontwikkelen en ontwerpen ook. Voor uw beleggingspand en eigen portefeuille. LL20 lost vraagstukken op omtrent vastgoed, duurzaamheid en financieel rendement. Wij onderzoeken locatie, duurzame concepten, optimaal rendement en uitnodigende esthetica. Beschikt u over een goede locatie? Wij horen altijd graag van u.

Interieur.

Als designer en ontwikkelaar gaan wij graag aan de slag om een interieur huisstijl te creëren die naadloos bij uw bedrijf aansluit. We besteden niet alleen aandacht aan de uitstraling, maar denken goed na over functionaliteit en duurzaamheid. De huisstijl interieurs die wij ontwikkelen staan garant voor een unieke beleving in zijn in nagenoeg elke bedrijfsruimte toepasbaar.